24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Αντι-πορεία ενάντια στο Pride στα Χανιά από ακροδεξιούς “για τη φυλή και την πατρίδα”

Ημερομηνία:

Αντι-πορεία ενάντια στο pride στα Χανιά διοργανώνει μία ομάδα πολιτών με ξεκάθαρη ακροδεξιά ρητορική και μπόλικη… ανορθογραφία.

Πιο συγκεκριμένα, η πορεία για τη “φυλή σου και την πατρίδα σου” θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, την Πέμπτη 29 Ιούνη, με συγκέντρωση στις 4 το απόγευμα στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Σε σχετικό κείμενο της αφίσας αναφέρεται:

“ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΟΧΙ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”

Για να καταλήξει (διατηρούμε την ορθογραφία του αρχικού κειμένου):

“ΟΛΟΙ Η ΚΡΗΤΗ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ”

Δείτε την αφίσα:

Σημειώνουμε ότι ο υποψήφιος με το ακροδεξιό μόρφωμα «Σπαρτιάτες» στην εκλογική περιφέρεια Νομού Ρεθύμνης, Κυριάκος Μπλαζουδάκης, διαφημίζει την ομοφοβική αντιδιαδήλωση ενάντια στο αυτοοργανωμένο Pride Χανιών, μέσω της σελίδας του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ομοφοβικό κάλεσμα του αναφέρει:

«Την Πέμπτη 29/6/2023 και ώρα 16:00 όλοι οι γονείς της Κρήτης θα πρέπει να παραβρεθούμε στα Χανιά, στην κεντρική αγορά ,για να διαμαρτυρηθούμε ,κατά της εκδήλωσης που διοργανώνει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ,προσβάλοντας τα χρηστά ήθη,με ενέργειες που δηλητηριάζουν τις αγνές παιδικές ψυχές .

Θα πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες ,και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας ,από τα ανώμαλα αισχη των λοατκιστών! Παρών με την ευλογία του θα είναι ,και ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ».

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ