12.8 C
Chania
Tuesday, December 23, 2025

Αντ. Μπαλωμενάκης για καταστροφές στα Χανιά: Δεν είναι ώρα ούτε για ύμνους προς την κυβέρνηση, ούτε για ισοπεδωτική κριτική

Ημερομηνία:

Με κείμενο που ανέρτησε ο Χανιώτης βουλευτές αναφέρεται στις καταστροφές στα Χανιά, όσα πράττει η κυβέρνηση, αλλά και τους ύμνους και την κριτική που ασκείται:

Αυτή η Κυβέρνηση έκανε, κάνει και θα κάνει Ό,ΤΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μετά από μια φυσική καταστροφή. Τους ίδιους μηχανισμούς διαθέτει, τα ίδια μέσα και εν τέλει την ίδια αδυναμία μπροστά τη δύναμη της φύσης. Ώστε ιδιαίτερα αυτές τις μέρες δεν έχουν θέση ύμνοι για την ετοιμότητα , την άμεση ανταπόκριση, τη γενναιοδωρία κλπ, που ορισμένοι καλοπροαίρετα απλώνουν στο διαδίκτυο. Ούτε και ισοπεδωτικές κριτικές ωφελούν.

Ας συμβάλλει καθένας με τη γνώμη, τις προτάσεις ,τη δυνατότητα επιρροής στα κέντρα λήψης αποφάσεων και ας αφήσουμε για αργότερα τους κομματικούς ανταγωνισμούς.

Θα κάνουμε όλοι αυτό που πρέπει χωρίς τυμπανοκρουσίες και θα κριθούμε από το αποτέλεσμα.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βρετανία: 49χρονος νάρκωνε και βίαζε την σύζυγό του μαζί με άλλους άνδρες επί σειρά ετών

Βρετανικές αρχές απήγγειλαν βαριές κατηγορίες σε έναν 49χρονο, ο...

Πώς φεύγουν οι βάρκες για την Κρήτη από το «στρατόπεδο συγκέντρωσης» των δουλεμπόρων στο Τομπρούκ της Λιβύης | Βίντεο

Βίντεο-ντοκουμέντο από «στρατόπεδο συγκέντρωσης» δουλεμπορικού δικτύου στο Τομπρούκ της...