20.8 C
Chania
Wednesday, October 9, 2024

ΑΟΧ: Έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς

Ημερομηνία:

Μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες πραγματοποιήθηκε από τον Α.Ο. Χανιά το μεσημέρι της Τρίτης η κλήρωση της πρώτης λαχειοφόρου αγοράς, στο ξενοδοχείο “Σαμαριά”.Τον τυχερό κλήρο τράβηξε υπάλληλος του ξενοδοχείου με τον αριθμό 188 να κερδίζει το ποσό των 1.000 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΟΧ είναι η εξής:

“Η διαδικασία της πρώτης κατά σειρά λαχειοφόρου αγοράς του ΑΟΧΑΝΙΑ ολοκληρώθηκε σήμερα (σ.σ. Τρίτη 23/1) με την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Σαμαριά. Τον τυχερό κλήρο υπ’αρ.188 τράβηξε υπάλληλος του ξενοδοχείου μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Ο Α.Ο. ΧΑΝΙΑ επιθυμει να ευχαριστήσει θερμά τους Χανιώτες για την ανταπόκριση τους και να υπενθυμίσει ότι από αύριο (σ.σ. Τετάρτη 25/1) θα κυκλοφορήσουν οι κλήροι της επόμενης λαχειοφόρου αγοράς με ορισθείσα ημερομηνία κλήρωσης την Τρίτη 7/2/2012 κατά την ίδια διαδικασία”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ατελείωτη ταλαιπωρία λόγω των έργων στην οδό Κυδωνίας | Φωτός

Η ταλαιπωρία των Χανιωτών τις τελευταίες ημέρες είναι τεράστια...

Σεισμοί: Μπορούν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα να μας προειδοποιήσουν; Επιστήμονες σε συνέδριο στα Χανιά απαντούν…

Η αξιοποίηση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων για την έγκαιρη προειδοποίηση σεισμών...

Μουσικό Φεστιβάλ Χανίων: Τρίτη μέρα / 14 Οκτωβρίου με τον Χρήστο Γαρμπιδάκη

Από παιδί o Χρήστος Γαρμπιδάκης ξεκινάει σπουδές κλασικής κιθάρας...