22.8 C
Chania
Tuesday, October 8, 2024

ΑΟΧ: Προπονήθηκε ο Νούνο

Ημερομηνία:

Την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα έκανε μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Α.Ο. Χανιά, ο Νούνο Μορέιρα, που την Πέμπτη γνώρισε το νέο του περιβάλλον.
Ο Πορτογάλος επιθετικός αν και είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αφού ήταν ενεργό μέλος της πρώην ομάδας του, Μούρα, και πρώτος της σκόρερ στο Νότιο όμιλο της Β’ εθνικής Πορτογαλίας δεν είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστεί στον αγώνα της Κυριακής (29/1, 15.00) στη Νίκαια με την Προοδευτική.

Οι άνθρωποι του ΑΟΧ κάνουν αγώνα δρόμου ώστε να ξεπεραστούν γραφειοκρατικά ζητήματα και να φτιαχτεί το δελτίο του 24χρονου φορ, που αποτελεί το 5ο απόκτημα της ομάδας μετά τους Λιονάκη, Σταθινάκη, Πυθαρούλη και Ράπτη.

Από εκεί και πέρα η προπόνηση είχε και μία έκπληξη, αφού συμμετείχε σε αυτήν ο πρώην παίκτης του ΑΟΧ και νυν της Σπάθας, στην οποία έχει και την τεχνική ευθύνη, Ανδρέας Παπαδομανωλάκης,ενώ με τους “μπλε” προπονήθηκε και ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Κρητικού Αστέρα, Νίκος-Ραφαήλ Χαλιβελάκης.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα πέρα από τον Μύρωνα Ανωγειανάκηπου ένιωθε ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Λευτέρης Αντωνακάκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ