15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Απάντηση Γεωργιάδη σε Πολάκη: «Μη δίνεις δημοσίως συμβουλές που μπορεί να είναι επικίνδυνες»

Ημερομηνία:

Ο Παύλος Πολάκης είχε συστήσει στον Άδωνι Γεωργιάδη να πάρει «ιβερμεκτίνη» και ο Υπουργός Ανάπτυξης απάντησε «να μην δίνει τόσο εύκολα δημοσίως συμβουλές που μπορεί να είναι επικίνδυνες».

Διαδικτυακή κόντρα σε… ιατρικό φόντο μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη, με τον Υπουργό της Νέας Δημοκρατίας να απαντά στον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την «ιβερμεκτίνη» που του είχε συστήσει ο δεύτερος, γιατρός στο επάγγελμα, όταν ανακοίνωσε πως είχε νοσήσει από τον κορονοϊό.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε «επικίνδυνη» τη συμβουλή που του έχει δώσει, ύστερα από μία έρευνα που έκανε στο διαδίκτυο για την «ιβερμεκτίνη» και τον εγκάλεσε μέσω των social media.

Όταν λοιπόν είχε γνωστοποιηθεί πως ο Υπουργός Ανάπτυξης, αν και εμβολιασμένος, είχε νοσήσει από τον κορονοϊό, ο Παύλος Πολάκης είχε δημοσιεύσει την είδηση αλλά και ένα δημοσίευμα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη που έλεγε πως «ο κορονοϊός χτυπά πλέον μόνο τους ανεμβολίαστους και έγραφε…

«Περαστικά,αν επιδεινωθούν τα συμπτώματα, πάρε ιβερμεκτίνη….

Καλά μυαλά, στον αρχηγο σου και ολους σας!!!

ΥΓ. Να ελεγχθούν αυτοί που συνάντησες στο προεδρικό προχθές!!».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε με τη σειρά του…

«Έκανα μια περιήγηση στο διαδίκτυο για την «ευγενική» συμβουλή του κ. Πολάκη (γιατρού γαρ..) για να έπαιρνα ιβερμεκτίνη για τον COVID. Ίσως θα πρέπει κάποιος να του πει να μην δίνει τόσο εύκολα δημοσίως συμβουλές που μπορεί να είναι επικίνδυνες».

Μάλιστα ο Υπουργός Ανάπτυξης πόσταρε στην ανάρτησή του και την ανάλυση του αμερικανικού οργανισμού φαρμάκου FDA.

Ο FDA δεν έχει εγκρίνει την ιβερμεκτίνη για θεραπεία ή πρόληψη του κορονοϊού σε ανθρώπους ενώ δεν είναι αντι-ιικό φάρμακο για τη θεραπεία ιών.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...