Απάντηση Δημάρχου Πλατανιά κ Ιωάννη Μαλανδράκη για το “Μουσείο Αλιείας” που παραμένει κλειστό

Κανένα σχόλιο

Με κείμενό του ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης απαντά στο άρθρο του κ. Ντουντουλάκη για τα όσα συμβαίνουν με το “Μουσείο Αλιείας” στο Κολυμπάρι το οποιο παραμένει μη λειτουργικό. Όπως σημειώνει ο κ. Μαλανδράκης, η δημοτική αρχή έχει προχωρήσει σε ενέργειας για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης η οποία θα προβεί σε Γενική Συνέλευση για να λάβει όλες τις απαραιτητες αποφάσεις ενώ τονίζει επίσης ότι ο Δήμος έχει προχωρήσει σε παρεμβάσεις καθαρισμού.

Διαβάστε τι αναφέρει ο κ. Μαλανδράκης:

Κύριε Διευθυντά,

"Sponsored links"

επανερχόμαστε για άλλη μια φορά,  με τη σειρά μας, για το  Μουσείο Αλιείας  το οποίο ανήκει στην εταιρεία ΑΛΜΑ Α.Ε. , στην οποία το ποσοστό του Δήμου Πλατανιά (ως διάδοχος του Δήμου Κολυμβαρίου), είναι περί το 28% .

Ο Δήμος Πλατανιά επανειλημμένως έχει προβεί σε αίτημα προς το Πρωτοδικείο Χανίων, προκειμένου να υπάρξει διορισμός προσωρινής διοίκησης του.

Σήμερα έχει διορισθεί για άλλη μια φορά, προσωρινή διοίκηση από το Πρωτοδικείο Χανίων, με μέλη της,  εκπροσώπους του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η προσωρινή διοίκηση έχει την εντολή να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να προβεί σε Γενική Συνέλευση για την εκλογή τακτικής διοίκησης.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η εταιρία έχει καταστεί ανενεργή, πριν από την σύσταση του Καλλικρατικού Δήμου Πλατανιά και ως Δημοτική αρχή έχομε καλέσει επανειλημμένως την αντιπολίτευση του Δήμου να συμπράξει με προτάσεις της, υλοποιήσιμες,  στην κοινή προσπάθεια επανασύστασης της ΑΛΜΑ Α.Ε.. Επίσης ο Δήμος έχει προβεί σε μηνύσεις αλλά και καταγγελίες για τους βανδαλισμούς που έχουν υπάρξει στο Μουσείο Αλιείας.

Τέλος οι Υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου για άλλη μια φορά  έχουν ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα, παρεμβάσεις καθαρισμού του εξωτερικού χώρου και θα συνεχίσει και στο εσωτερικό του κτιρίου, προκειμένου αφενός  την προστασία της Δημόσιας Υγείας και αφετέρου  των εξωραϊσμό του χώρου.

Ελπίζουμε να μπορέσει σύντομα η προσωρινή διοίκηση να ολοκληρώσει το έργο της, ώστε να μπορέσει και ο Δήμος Πλατανιά να καταθέσει στη Γενική Συνέλευση, τις μετοχές άλλων φορέων που έχομε πετύχει ως Δημοτική αρχή να παραχωρηθούν στο Δήμο, ώστε να αποκτήσομε ποσοστό πέρα του 51%.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

 

"Sponsored links"

                                                     

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις