Απάτη στην Κρήτη: “Θα έρθουμε να σας κάνουμε το εμβόλιο έναντι 30 ευρώ”!

Κανένα σχόλιο

Σοβαρές καταγγελίες έχουν φτάσει στο Cretalive για κάποιους επιτήδειους που τηλεφωνούν σε ηλικιωμένους, στο Ηράκλειο και τους ενημερώνουν ότι είναι στο πρόγραμμα για “να τους γίνει το εμβόλιο” και τους εξηγούν τη διαδικασία. Μάλιστα τους λένε ότι θα γίνουν εμβόλια… έναντι 30 ευρώ!

Κι ενώ αρχικά όσοι δέχτηκαν κάποιο τηλεφώνημα (κυρίως από την περιοχή της Αλικαρνασού) ήταν επιφυλακτικοί για το πώς ξαφνικά άλλαξε η διαδικασία του εμβολιασμού οι λεπτομέρειες που ήξεραν οι συγκεκριμένοι ήταν που τους εξέπλητταν. Ήξεραν τα νοσήματα, τους γιατρούς που τους παρακολουθούν κλπ, πράγματα που μόνο ένας απόρρητος ιατρικός φάκελος τα περιλαμβάνει.

Κάποιοι ηλικιωμένοι ήδη ζήτησαν τη βοήθεια της Αστυνομίας που παρακολουθεί, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, την υπόθεση προσπαθώντας να βγάλει άκρη. Ελπίζουμε σύντομα να πιαστούν οι απατεώνες που κανένας δεν γνωρίζει μέχρι που μπορούν να φτάσουν.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις