17.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Απίστευτες δηλώσεις Τσίπρα: Στα συλλαλητήρια ήταν ακροδεξιοί λαϊκιστές, οι σκεπτόμενοι στηρίζουν τη Συμφωνία

Ημερομηνία:

Σε μια απίστευτη αναφορά, στο περιθώριο της της 5ης Συνόδου των Χωρών του Νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προχώρησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, χαρακτηρίζοντας όσους τάσσονται κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών «ακροδεξιούς» και υποστηρίζοντας ότι όσοι έχουν μυαλό «οι σκεπτόμενοι» είναι υπέρ αυτής.

Συγκεκριμένα, ο Αλ. Τσίπρας σε συζήτηση που είχε στο περιθώριο της συνάντησης με τους Εμανουέλ Μακρόν, Τζότζεφ Μούσκατ και Νίκο Αναστασιάδη ακούγεται να χαρακτηρίζει συλλήβδην ακροδεξιούς τους Έλληνες που τάσσονται κατά της συμφωνίας και να υποστηρίζει ότι στο συλλαλητήριο της Αθήνας μετείχαν περίπου 70.000 πολίτες.

Άνετος και χαμογελαστός έκανε λόγο για ακροδεξιά και για ένα συλλαλητήριο το οποίο, λόγω του όγκου, επιχειρήθηκε να διαλυθεί με δακρυγόνα και χημικά σε γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους, αναφέροντας στους αρχηγούς ότι οι αντιδράσεις «δεν ήταν τόσο μεγάλες».

Παράλληλα, προσπαθώντας να πει στον Γάλλο πρόεδρο ότι η συμμετοχή ήταν μικρότερη από το συλλαλητήριο του 2018 με 70.000 διαδηλωτές, διευκρινίζει ότι δεν είπε 17.000 αλλά 70.000, ενώ στη συνέχεια ακούγεται να λέει στον Μακρόν «seven zero (επτά μηδέν)».

liberal.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...