23.8 C
Chania
Wednesday, October 2, 2024

Απίστευτη η καταστροφή στο αμαξοστάσιο του Δ. Μαλεβιζίου: Εντοπίστηκε τρύπα στην περίφραξη – Δείτε φωτογραφίες

Ημερομηνία:

Δύσκολη ημέρα ξεκίνησε για τον Δήμο Μαλεβιζίου μετά την μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης στο αμαξοστάσιο καταστρέφοντας συνολικά 8 οχήματα της Υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου.

φωτιά αμαξοστάσιο δήμου Μαλεβιζίου

Μετά τη διαχείριση του περιστατικού για το οποίο κινητοποιήθηκε μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο δήμος Μαλεβιζίου βρίσκεται σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πυρκαγιάς που παρόπλισε μέρος του υπηρεσιακού στόλου του δήμου. Αναπόφευκτα το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρχουν προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων και για τον λόγο αυτό είναι αναγκαία η κατανόηση και η συνεργασία των πολιτών.

Από την πρώτη στιγμή πάντως στο αμαξοστάσιο βρέθηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, ο οποίος ήδη πραγματοποιεί επαφές με άλλους δήμους, προκειμένου να βρεθεί λύση για τη διαδικασία της αποκομιδής των απορριμμάτων.

φωτιά αμαξοστάσιο δήμου Μαλεβιζίου

Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, οι οποίες θα αποσαφηνιστούν από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής που ερευνά την υπόθεση. Στο αμαξοστάσιο του δήμου Μαλεβιζίου, στο οδικό δίκτυο Γαζίου – Κρουσώνα, έσπευσαν και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπιστεί μια τρύπα στην περίφραξη της μάντρας όπου ήταν σταθμευμένα τα απορριμματοφόρα και τα άλλα οχήματα του δήμου Μαλεβιζίου.

φωτιά αμαξοστάσιο δήμου Μαλεβιζίου

Παράλληλα, θα αξιοποιηθεί και το υλικό από το καταγραφικό μηχάνημα του αμαξοστασίου, το οποίο ήδη επεξεργάζονται οι αστυνομικοί.

φωτιά αμαξοστάσιο δήμου Μαλεβιζίου

Σημειώνεται ακόμη, πως καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης πυρόσβεσης είχε υπάρξει διακοπή στην ηλεκτροδότηση λόγω της πυρκαγιάς.

φωτιά αμαξοστάσιο δήμου Μαλεβιζίου

cretalive.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Χανίων με την οδό Κυδωνίας

Συνεχίζονται εργασίες από τον Δήμο Χανίων, για την αποκατάσταση...