Απαγόρευση κυκλοφορίας στην περιοχή της Χαλέπας λόγω έργων

Κανένα σχόλιο

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει ότι από σήμερα Δευτέρα 05/04/2021 πραγματοποιείται απαγόρευση της κυκλοφορίας και της στάθμευσης των οχημάτων στην περιοχή Xαλέπα. Συγκεκριμένα στην οδό Ομαλού (παραπλεύρως του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας) και στην οδό Γεωργίου Παπαδάκη η απαγόρευση θα διαρκέσει έως και την περαίωση των εργασιών ενώ η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από τις παράπλευρες οδούς.

Η απαγόρευση και η ρύθμιση της κυκλοφορίας γίνονται στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών για την τοποθέτηση αγωγών όμβριων υδάτων στην περιοχή μήκους 500μ.

Οι εργασίες αποτελούν μέρος του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ» προϋπολογισμού 4.850.000€ (χωρίς Φ.Π.Α) και χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους της Δ.Ε.Υ.Α.Χανίων.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live