24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Απαντά επί προσωπικού ο Παύλος Πολάκης στον Γιώργο Σταθάκη – Τον χαρακτηρίζει “αυτοδιορισμένο θεματοφύλακα και ιδιοκτήτη μηδενικής αντιπολίτευσης και ανύπαρκτης κοινωνικής απεύθυνσης”

Ημερομηνία:

Εμφυλιοπολεμικό το κλίμα και στα Χανιά μετά την νίκη του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Παύλος Πολάκης όχι μόνο έσπευσε να σβήσει τη φωτιά που άναψε με το σχόλιό του ο Γιώργος Σταθάκης περί Στέφανου Κασσελάκη ως Μπέπε Γκρίλο αλλά έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά χαρακτηρίζοντάς τον Χανιώτη πρώην υπουργό ώς μέλος των αυτοδιορισμένων θεματοφύλακων και ιδιοκτητών μηδενικής αντιπολίτευσης και μειοψηφικής – ανύπαρκτης κοινωνικής απεύθυνσης που απορρίφθηκαν με πάταγο.

Αναφέρει ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Κύριε καθηγητά μου ,Γιώργο Σταθακη ,που έγραψες αυτήν την αχαρακτήριστη ανάρτηση εχθές ,(φωτο 1) θέλω απλά να σου πω πως :

α)ο κοσμος διάλεξε με ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ποσοστα (και στα Χανια )βλέποντας τη δεύτερη φωτογραφια αφενος αλλά και ξεροντας τι ακριβως έγινε το Φλεβάρη φετος…. αλλά μάλλον δεν το πήρες χαμπάρι !!

και

Β)Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όχι απλά δεν ψάχνει για Πέπε Γκριλο ,αλλά βασικά απέρριψε με πάταγο όλους τους αυτοδιορισμενους θεματοφύλακες και ιδιοκτήτες του ,της ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ και της ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗΣ !!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ