Απαντηση δημοσιεύματος στα «Επίκαιρα – ανεπίκαιρα, υπό – νοούμενα»

Κανένα σχόλιο

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

ΕΝΟΡΙΑ ΙΕΡΟΥ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Κύριε Διευθυντή,

"Sponsored links"

   Σε απάντηση του δημοσιεύματος στην δεύτερη σελίδα της εφημερίδας σας της 28ης Σεπτεμβρίου 2013, και με το γενικό τίτλο «Επίκαιρα – ανεπίκαιρα, υπό – νοούμενα» όπου μεταξύ άλλων αφήνει αιχμές κατά του Ιερέως του Ναού ως τάχα θαυμαστή των Ροταριανών από τους οποίους μάλιστα ζητεί οικονομική βοήθεια για την ανακαίνιση του καμπαναριού του Ιερού Καθεδρικού μας Ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου Χανίων, πληροφορούμεν και σας και το αναγνωστικό σας κοινό:α) το καμπαναριό του Ιερού Καθεδρικού μας Ναού ανακαινίσθηκε με την συνεργασία της αρχαιολογικής υπηρεσίας Χανίων πριν από περίπου τριάντα χρόνια και δεν χρήζει άλλης επεμβάσεως και αποτελεί μαζί με το Ναό μας το πρώτο μνημείο πολιτισμού της παλιάς πόλης των Χανίων.

β) Με τους Ροταριανούς δεν γνωρίζουμε καμία περίπτωση συνεργασίας μαζί τους ή άλλης επικοινωνίας με στελέχη αυτής της διεθνούς οργάνωσης, που λειτουργεί στην πόλη μας, με τους οποίους όχι μόνο δεν έχουμε τους ίδιους στόχους όπως αναφέρεται στο δημοσίευμά σας αλλά δυστυχώς βρισκόμαστε απέναντι καθόσον γνωρίζουμε την προέλευση της οργάνωσης, τους στόχους και τις επιδιώξεις της που δεν έχουν καμία σχέση με την Ορθόδοξη παράδοση και τον πολιτισμό της Εκκλησίας μας.

   Δεν καταλαβαίνουμε πως υπήρξε ο συνδυασμός στο κείμενο του δημοσιεύματός σας το όνομα του Αντιπεριφεριάρχη, του κ. Καλογερή και του Καθεδρικού μας Ναού.

   Είναι αυτονόητη, αναγκαία και επιβεβλημένη η δημοσίευση του παρόντος στην ίδια σελίδα της εφημερίδας σας.

Μετά τιμής

Ο Ιερατικός Προϊστάμενος

Πρωτ. Στυλιανός Θεοδωρογλάκης

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live