Απαξίωση της ΕΑΒ με υπογραφή Μητσοτάκη

Κανένα σχόλιο

Πήγε στην Τανάγρα χτες ο Αλέξης Τσίπρας, έριξε τον προβολέα στην ΕΑΒ και φωτίστηκαν όλα τα κυβερνητικά αμαρτήματα στον τομέα της Αμυντικής Βιομηχανίας στην οποία ουδέποτε πίστεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το έδειξε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι μόνο δεν έφερε νέες δουλειές στην ΕΑΒ αλλά και όσες είχε φέρει η κυβέρνηση Τσίπρα, τις πήραν και τις έδωσαν σε άλλες εταιρίες του εξωτερικού!

Επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ η ΕΑΒ ανέλαβε την συντήρηση των C-130 και η παρούσα κυβέρνηση ανέθεσε μια σκανδαλώδη εργολαβία για την συντήρηση των C 130, σε ξένη εταιρία που παρουσίασε πλαστή πιστοποίηση στην ΕΑΒ.

"Sponsored links"

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έφερε στην ΕΑΒ την δουλειά συντήρησης των ελικοπτέρων Super Puma και σήμερα τα Super Puma δίνονται στην Ισπανία και την Ελβετία με πολλαπλάσιο κόστος παραγωγής από αυτό που θα κόστιζαν αν τα αναλάμβανε η ΕΑΒ!

Το πρόγραμμα συντήρησης των πυροσβεστικών Canadair κινδυνεύει να χαθεί.

Η κυβέρνηση δεν δίνει καμία σημασία στο έμψυχο δυναμικό της ΕΑΒ. Την τελευταία τριετία έχουν υποβληθεί 200 παραιτήσεις, την ίδια περίοδο διατίθενται χιλιάδες ευρώ σε συμβούλους Δημοσίων Σχέσεων ενώ γίνονται προσλήψεις προσωπικού με φωτογραφικά κριτήρια και προσόντα που δεν έχουν καμία σχέση με τις απαιτήσεις της ΕΑΒ.

Το ενιαίο μισθολόγιο δεν δίνει κίνητρα στους εργαζόμενους για να δουλέψουν στην ΕΑΒ. Προκηρύσσονται 150 θέσεις τεχνικών και δηλώνουν ενδιαφέρον μόνο 100 αφού οι μισθοί κυμαίνονται μεταξύ 650 – 700 ευρώ.

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live