22.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Απογραφή ζωικού κεφαλαίου

Ημερομηνία:

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων Ανακοινώνεται ότι η απογραφή του ζωικού κεφαλαίου από τους κτηνοτρόφους είναι υποχρεωτική. Πρέπει να γίνεται από την 1η Νοεμβρίου έως τις 15 Δεκεμβρίου κάθε έτους και να κοινοποιείται εντός μηνός στο Κτηνιατρικό Κέντρο που ανήκει η εκμετάλλευση.

Κοινοποιήσεις μετά τις 15 Δεκεμβρίου συνεπάγονται προσημείωση της ημερομηνίας κοινοποίησης στο μητρώο εκμετάλλευσης με κόκκινη μελάνη και καταγραφή αυτής στην Κτηνιατρική βάση δεδομένων με ενδεχόμενες συνέπειες από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Τα μητρώα εκμετάλλευσης θα πρέπει να είναι ενημερωμένα στις σελίδες «μεταβολές ζωικού κεφαλαίου χωρίς ατομική σήμανση» και «μεταβολές ζωικού κεφαλαίου με ατομική σήμανση» και οι μεταβολές να συμφωνούν με τις διακυμάνσεις του αριθμού των ζώων  ανάμεσα στις ετήσιες απογραφές.

Η ενημέρωση των μητρώων εκμετάλλευσης πρέπει να γίνεται με αληθή στοιχεία καθώς οι εγγραφές ενέχουν θέση υπεύθυνης δήλωσης του κτηνοτρόφου (αρθρο8 ν.1599/1986).

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ