23.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Αποζημίωση 15.000 ευρώ στον Δήμο Χανίων για ηλεκτροπληξία παιδιού

Ημερομηνία:

Το Πρωτοδικείο Χανίων επιδίκασε αποζημίωση ύψους 15.000 ευρώ στην οικογένεια ενός παιδιού που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία σε πλατεία στις Μουρνιές Χανίων πριν από τρία χρόνια.

Η ηλεκτροπληξία προκλήθηκε από καλώδιο δικτύου και, εκτός από την αστική αγωγή, εκκρεμεί και ποινική δίωξη σε βάρος ενός πρώην αντιδημάρχου και δύο υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου Χανίων.

Στη συνεδρίαση της Δευτέρας, η δημοτική επιτροπή του Δήμου Χανίων αποφάσισε να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, καθώς, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της επιτροπής και αντιδήμαρχος οικονομικών, Τάσος Αλόγλου, ο Δήμος δεν φέρει καμία ευθύνη για το τραγικό συμβάν.

Ο κ. Αλόγλου υποστήριξε ότι το ατύχημα οφείλεται σε ρευματοκλοπή, καθώς υπήρχαν παράνομες ιδιωτικές συνδέσεις για την τροφοδοσία προβολέων στον χώρο.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ