Αποπειρα διάρρηξης της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Ρεθύμνου

Κανένα σχόλιο

Απόπειρα διάρρηξης της Οικονομικής Υπηρεσίας Δήμου Ρεθύμνης, στο Αδελε, σημειώθηκε τα ξημερώματα (03.45πμ) της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου.

Συμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, επίδοξοι διαρρήκτες έσπασαν με πέτρα το παράθυρο του Ταμείου της Υπηρεσίας κι επιχείρησαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο. Ο συναγερμός λειτούργησε κανονικά και η εταιρεία φύλαξης ειδοποίησε την Αστυνομία Ρεθύμνου, η οποία εξετάζει την υπόθεση.

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο που διενεργήθηκε, οι διαρρήκτες μάλλον στόχευαν αποκλειστικά στο περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου αφού δεν απέσπασαν άλλα στοιχεία υλικοτεχνικής υποδομής από το χώρο.

"Sponsored links"

Με την ευκαιρία πάντως του ατυχούς περιστατικού, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Στέλιος Σπανουδάκης ενημερώνει τους συμπολίτες ότι με τη λήξη του εργάσιμου ωραρίου, τα ημερήσια έσοδα της Υπηρεσίας κατατίθενται στην τράπεζα που διατηρεί λογαριασμό ο Δήμος Ρεθύμνης. Ως εκ τούτου, το χρηματοκιβώτιο είναι άδειο.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live