Απορία δεύτερη… «αν ο Πούτιν ετοιμαζόταν να κάνει βάσεις στην Κούβα τι θα έκανε ο Μπάιντεν;»

Κανένα σχόλιο

Ο Πούτιν προσπάθησε να αποτρέψει το ΝΑΤΟ αφού επί δύο μήνες, γύρω στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές, ζητούσε να συναντηθεί με τον Μπάιντεν για να αποτραπεί η έσχατη λύση ο πολεμος σταματώντας το ΝΑΤΟ από την επέκτασή του στην Ουκρανία, αλλά μάταια, o Μπάιντεν αρνιόταν την συνάντηση.

Φαντασθείτε τώρα ένα εναλλακτικό σενάριο. Αν αντί για τον πολεμο στην Ουκρανία, ο Πούτιν έκανε κάτι άλλο;

Αφού οι Αμερικάνικοι πύραυλοι από την Ουκρανία μπορούν να πλήξουν σε πέντε λεπτά τη Μόσχα, αν λοιπόν ο Πούτιν έκανε το ίδιο στην “αυλή των ΗΠΑ” πώς θα αντιδρούσαν οι αμερικάνοι;

"Sponsored links"

Αν η Ρωσία πήγαινε να φτιάξει βάσεις στην Κούβα απ’ όπου θα μπορούσαν σε πέντε λεπτά οι πύραυλοί τους να πλήξουν την Αμερική, ο Μπάιντεν τι θα έκανε; Θα του έλεγε:

– «ωωω, κύριε Πούτιν, εμείς σεβόμαστε την ανεξαρτησία της Κούβας και το δικαίωμα τους στην άμυνα. Αλλωστε, έχουν κάθε δικαίωμα να νοιώθουν ότι απειλούνται αφού τελούν υπό εμπάργκο εδώ και τόσες δεκαετίες.

Λοιπόν, περάστε παρακαλώ αγαπητοί Ρώσοι! Φτιάξτε ανενόχλητοι τις βάσεις σας στην Κούβα για να στηρίξετε την άμυνά τους!

Στρέψτε τους πυραύλους σας προς το έδαφος μας!

Εμείς είμαστε δημοκράτες και σεβόμαστε απολύτως τα δικαιώματα όλων των χωρών, ακόμη και αυτών που τάσσονται εχθρικά απέναντί μας».

Αλλοίμονό μας, πως έκαναν την Δημοκρατία!

Αλήθεια, τι θα έκανε ο Μπάιντεν;

Α.Κ.

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live