Αποτελέσματα εκλογών εσωτερικών μελών Συμβουλίου Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Οι εκλογές ανάδειξης των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης έλαβαν χώρα μέσω του συστήματος ΖΕΥΣ σήμερα, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022, από 09:00 έως 15:00. Σας ενημερώνουμε ότι πριν λίγο η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή ανάρτησε τα τελικά αποτελέσματα της σημερινής ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Εκλέχθηκαν οι παρακάτω έξι Καθηγητές του Ιδρύματος ως εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης:

  • Ζερβάκης Μιχαήλ του Εμμανουήλ, Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ)
  • Σκουτέλης Νικόλαος του Ιωάννη, Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών (ΑΡΜΗΧ)
  • Χριστόπουλος Διονύσιος του Θεοδώρου, Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ)
  • Παρτσινέβελος Παναγιώτης του Εμμανουήλ, Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (ΜΗΧΟΠ)
  • Γεντεκάκης Ιωάννης του Βαρδή, Σχολή Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΧΗΜΗΠΕΡ)
  • Ζοπουνίδης Κωνσταντίνος του Δημητρίου, Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (ΜΠΔ)

Επιπλέον πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία, τους υποψηφίους και το εκλογικό σώμα μπορείτε να βρείτε στην ειδική, δημόσια προσβάσιμη ενότητα του Forum του Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο «Ανάδειξη νέας Διοίκησης 2022».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live