16.8 C
Chania
Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 2026

Αποτεφρώθηκαν 7 στρέμματα δασικής έκτασης στα Αφράτα – Πυρκαγιά και στον Πλατανιά

Ημερομηνία:

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου (2/12) στην περιοχή Αφράτα Κολυμβαρίου στα Χανιά.

Η φωτιά, που εκδηλώθηκε περίπου στις 18:00, έκαψε 7 στρέμματα δασικής έκτασης.

Στο σημείο έσπευσαν 5 πυροσβεστικά οχήματα με 12 άνδρες, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά μέσα σε λίγη ώρα.

Για το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης, στο σημείο παρέμειναν 2 οχήματα με 4 άνδρες.

Πυρκαγιά όμως ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής και σε δασική έκταση στην περιοχή Κεχριές του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά.

Η φωτιά, που εκδηλώθηκε περίπου στις 18:00, έκαψε έξι στρέμματα δάσους και αγροτικών εκτάσεων.

Στο σημείο έσπευσαν 8 οχήματα της πυροσβεστικής με 25 υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν υπό μερικό έλεγχο τη φωτιά.

Για το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης, στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Η αιτία της πυρκαγιάς ερευνάται.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αναβολή εκδίκασης υπόθεσης νεοδιόριστων εκπαιδευτικών 2020 στα Χανιά

Αναβολή εκδίκασης υπόθεσης νεοδιόριστων εκπαιδευτικών 2020 στα Χανιά με υπαιτιότητα εφέτη του Διοικητικού Εφετείου. Ενημέρωση από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Χανίων.

Λαϊκή Συσπείρωση: Ανεπαρκή τα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης καταγγέλλει ανεπαρκή μέτρα για την ευλογιά αιγοπροβάτων. Μόνο 18 απολυμαντικοί σταθμοί για ένα μήνα και υποστελέχωση κτηνιατρικών υπηρεσιών.

Νέα επιμορφωτικά προγράμματα από το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Κρήτης

Το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Κρήτης ανακοινώνει νέα επιμορφωτικά προγράμματα σε τομείς τεχνολογίας, υγείας και δεξιοτήτων. Ανοικτές οι αιτήσεις.

Τέμπη: Πρώτη απόφαση για ευθύνη του Δημοσίου – Αποζημίωση 400.000 ευρώ σε συγγενείς θύματος

Αποζημίωση ύψους περίπου 400.000 ευρώ σε τέσσερις συγγενείς θύματος του πολύνεκρου σιδηροδρομικού...