13.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Αποχώρησε ο Κατρούγκαλος από το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας μετά από παρέμβαση του ΠΑΜΕ | Φωτό-Βίντεο

Ημερομηνία:

Μεγάλη ένταση επικράτησε νωρίτερα στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας όταν μέλη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου συγκεντρώθηκαν με σκοπό να εμποδίσουν την διεξαγωγή της ενημερωτικής εκδήλωσης για το ασφαλιστικό με τη συμμετοχή του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ στράφηκαν κυρίως κατά της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, ζητώντας την άμεση σύγκλησή του ΔΣ, ώστε να παρθεί απόφαση για αποχώρηση του υπουργού.

Μετά από αρκετή ώρα διαμαρτυρίας, ο υπουργός Εργασίας αποχώρησε κατευθυνόμενος προς το ξενοδοχείο Rex, όπου είχε συνάντηση με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στον υπουργό και τους συνδικαλιστές, δεν υπήρξε κάποια ένταση, ενώ ο υπουργός φαίνεται σε ένα από τα βίντεο, να ζητά από τους αστυνομικούς να φύγουν και πως «δεν υπάρχει λόγος να βρίσκονται εδώ». Βέβαια, η αποχώρησή του, συνοδεύτηκε από έντονες αποδοκιμασίες.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=C5bXb2S4NOs”]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=DI9huDEEf4A”]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=QDvobfinKOw”]

eleftheriaonline.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναυάγιο στη Χρυσή: Δε φτάνουν οι θάλαμοι στα ψυγεία του νεκροτομείου για τους νεκρούς

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη Στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου θα μεταφερθούν...

Το ΠΑΣΟΚ «φρενάρει» τον Τσίπρα

Με την παρουσίαση του βιβλίου του στην Αθήνα και το θέατρο...