Απόθεμα ανθρωπιάς: Αγρότης στη Βιάννο φόρτωσε το αγροτικό του με κηπευτικά και τα μοίραζε δωρεάν

Κανένα σχόλιο

Με κηπευτικά τα οποία θα κατέληγαν στις… χωματερές της Ιεράπετρας, φόρτωσε το αγροτικό του ένας κάτοικος της Άνω Βιάννου

Λίγες βδομάδες μετά την καραντίνα και με τις ανάγκες πολλών πολιτών να είναι μεγάλες λόγω της οικονομικής κρίσης, ο κ. Νίκος Καραντινάκης,  στάθμευσε στον μεγάλο πλάτανο της Άνω Βιάννου και κάλεσε τους περαστικούς να γεμίσουν τις τσάντες τους.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν αρκετοί περαστικοί, ακόμη και κάποιοι τουρίστες.

"Sponsored links"

Φυσικά η κίνηση δεν απευθυνόταν μόνο σε όσους αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες αλλά και σε αυτούς οι οποίοι δεν θα ήθελαν να δουν τα προϊόντα να σαπίζουν και γέμισαν τις τσάντες τους, προκειμένου να τα δώσουν με τη σειρά τους κάπου άλλου.

Δείτε τη φωτογραφία:

Με πληροφορίες από hxonews.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live