Απόρρητη έκθεση για UFO στο Κογκρέσο: Σχεδόν 200 ανεξήγητες θεάσεις

Κανένα σχόλιο

Μια απόρρητη έκθεση που πρόκειται να σταλεί στο Κογκρέσο απαριθμεί περισσότερες από 150 περιπτώσεις ανεξήγητων θεάσεων UFO από στρατιωτικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους τον περασμένο χρόνο, ανέφεραν πηγές που επικαλείται η DailyMail.

Η έκθεση 22 σελίδων, που συντάχθηκε από το Γραφείο του Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ODNI), αναλύει 366 περιπτώσεις και μόνο περίπου οι μισές από αυτές μπορούσαν να εξηγηθούν, ανέφεραν οι δύο πηγές.

Περιλαμβάνονται βίντεο που τραβήχτηκαν από μη επανδρωμένα αεροσκάφη Reaper που πραγματοποιούν επιτηρήσεις στη Μέση Ανατολή, τα οποία φέρονται να κατέγραψαν «σφαίρες» να πετούν.

"Sponsored links"

 

Αναφέρονται περιστατικά παρόμοια με τις περίφημες επαφές των πιλότων μαχητικών F-18 του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι είδαν, κινηματογράφησαν και κατέγραψαν σε ραντάρ σκάφη τύπου «tic tac» και «gimbal» που πετούσαν πάνω από τον ωκεανό κοντά σε περιοχές εκπαίδευσης στα ανατολικά των ΗΠΑ και τις δυτικές ακτές, κινούμενοι με υπερηχητικές ταχύτητες και εκτελώντας απίστευτους ελιγμούς χωρίς εμφανή μέσα πρόωσης.

Οι δυνάμεις G από τις απότομες στροφές με εκπληκτικές ταχύτητες ήταν τόσο ακραίες που θα είχαν συνθλίψει το κρανίο του πιλότου που δυνητικά θα προσπαθούσε να εκτελέσει τον ίδιο ελιγμό.

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live