Παλιά αποτελούσε μέγα θέμα αν κάποιος στρατιωτικός αναγκαζόταν να δουλεύει εκτός υπηρεσίας. Γινόταν ,γιατί ποτέ οι στρατιωτικοί δεν ήταν πλούσιοι. Αλλά γινόταν σε περιορισμένο αριθμό περιπτώσεων και κάποιες φορές κάποιοι το έκαναν “για το κάτι παραπάνω”.Τώρα είναι θέμα επιβίωσης. Οι απόστρατοι αναζητούν μια δουλειά στα κρυφά για να μπορέσουν να κερδίσουν κάποια χρήματα και να βγάλουν το μήνα. Αν νομίζετε ότι πρόκειται για υπερβολή, δείτε τι λέει ο απόστρατος αντισυνταγματάρχης με τέσσερα πτυχία , ο οποίος αναγκάστηκε στα 63 του χρόνια να κάνει ντιλίβερι για μία πιτσαρία! Ακούστε την αξιοπρεπή αλλά και σκληρή περιγραφή του. Βέβαια κάποιοι άλλοι θα πρέπει να την ακούσουν αλλά αυτοί παριστάνουν μονίμως ότι δεν ακούν.
Απόστρατος Αντισυνταγματάρχης δουλεύει ντιλίβερι σε πιτσαρία για να επιβιώσει
73
Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!
- Tags
- Κοινωνία
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Τελευταία Νέα
Περισσότερα σαν αυτόΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εσωτερικός «σεισμός» στην Ουκρανία: Ο πρώην υπουργός Άμυνας ζητά εκλογές – Αμφισβητεί ανοιχτά τον Ζελένσκι
Η συζήτηση για τη διεξαγωγή εκλογών στην Ουκρανία επανήλθε στο προσκήνιο...
Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Αίτηση για ακύρωση άλλων 7 αδειών
Την Τετάρτη (19/8) ο καθηγητής διοικητικού Δικαίου του ΕΚΠΑ,...
ΟΗΕ: Μετά τους δημοσιογράφους η Γάζα συγκεντρώνει πάνω από τους μισούς θανάτους και εργαζομένων σε ανθρωπιστικές αποστολές σε ολόκληρο τον κόσμο
Η Γάζα παραμένει η πιο θανατηφόρα περιοχή για τους εργαζομένους στην ανθρωπιστική...
Η εξέλιξη του χρέους στην Ελλάδα: Ο Κων. Μητσοτάκης εξαιρετικά σπάταλος σε σχέση με Παπανδρέου, ο Βαρουφάκης ο μόνος που παρέδωσε λιγότερο χρέος
Ο Πέτρος Μηλιαράκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη και...



