Απόφαση Φοιτητικού Συλλόγου εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης: Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή! Το προδιαγεγραμμένο έγκλημα δεν θα συγκαλυφθεί!

Κανένα σχόλιο

Βράζουμε από οργή!  Νεκροί φοιτητές!

Ήταν ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα με ενόχους το κράτος και την εταιρία.

Για τα κέρδη τους θυσιάστηκαν ζωές νέων ανθρώπων. Γιατί η πολιτική τους υπολογίζει ως «κόστος» την ασφάλεια των επιβατών. Γιατί βάζουν τα κέρδη τους πάνω από τις ανθρώπινες ζωές!

"Sponsored links"

Μας εξοργίζουν η ψευτιά και τα κροκοδείλια δάκρυα! Οι διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματικές: Έχουν βάλει την υπογραφή τους στη πολιτική της απελευθέρωσης των μεταφορών, των ιδιωτικοποιήσεων, στα  50 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο στη συγκεκριμένη εταιρία και την ίδια ώρα να επικρατεί τραγική υποβάθμιση των υποδομών, υποστελέχωση και εντατικοποίηση της εργασίας την ίδια ώρα που αγνοούνταν από επιλογή οι κραυγές των εργαζομένων για το «δυστύχημα που έρχεται…».

Η οργή μας, ΤΩΡΑ να μετατραπεί σε αγώνα!

Χαιρετίζουμε τη συγκινητική ανταπόκριση χιλιάδων φοιτητών στις πρωτοβουλίες και δράσεις αλληλεγγύη, στις μαζικές κινητοποιήσεις που οργάνωσαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι σε όλη τη χώρα!

Αυτός είναι ο μοναδικός σίγουρος δρόμος ώστε να αποδοθούν πραγματικά ευθύνες, ώστε να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα, να τιμήσουμε τη μνήμη των νεκρών μας δυναμώνοντας τον αγώνα.

Θα γίνουμε η φωνή όλων των νεκρών συμφοιτητών μας!

Θα μετατρέψουμε την οργή μας σε ένα μεγάλο αγωνιστικό ποτάμι!

Συμμετέχουμε

  • Στην σύσκεψη των εργατικών σωματείων και άλλων φορέων που καλεί το σωματείο υγειονομικών την Δευτέρα 6/3 στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Χανίων
  • Στην Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Φοιτητικού Συλλόγου ΠΚ την Τρίτη 7/3 στις 13:00

Ακόμα στηρίζουμε:

  • Την μαθητική κινητοποίηση την Δευτέρα 6/3 στις 10:00 στην Πλ. Δημοτικής Αγοράς για το έγκλημα στα Τέμπη
  • Την κινητοποίηση εργατικών σωματείων την Τρίτη 7/3 στις 19:00 στην Πλ. Δημοτικής Αγοράς για το έγκλημα στα Τέμπη

Με κλειστές σχολές συμμετέχουμε σε μεγάλη φοιτητική – μαθητική κινητοποίηση στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς την Τετάρτη 8/3 στις 11:00!

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live