16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Αρνητές απαιτούσαν να μπει η κόρη τους στο σχολείο – Επιτέθηκαν σε άλλους γονείς και καθηγητές

Ημερομηνία:

Ο πατέρας της συγκεκριμένης μαθήτριας στην Κατερίνη είναι στρατιωτικός και γνωστός από τις κινητοποιήσεις των αρνητών- «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες»

Γονείς – αρνητές της μάσκας και των εμβολίων προκάλεσαν επεισόδιο στην Κατερίνη αφού ζητούσαν με επιμονή να μπει η κόρη τους στο σχολείο χωρίς self test και μάσκα. Έβριζαν άλλους γονείς και καθηγητές του σχολείου. Ο πατέρας της συγκεκριμένης μαθήτριας είναι στρατιωτικός και γνωστός από τη συμμετοχή του σε κινητοποιήσεις των αρνητών στην περιοχή.

Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Μάλιστα, στη συνέχεια ο πατέρας και η μητέρα της μαθήτριας ανέβασαν ένα βίντεο στο Twitter, δίπλα από το κοριτσάκι τους. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει χιλιάδες θεάσεις στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Οι γονείς της μαθήτριας χαρακτηρίζουν τα μέτρα ενάντια στον κοροναϊό ως φασιστικά, σατανικά και παράνομα, ενώ καταφέρονται και ενάντια στους ιερείς που επιλέγουν να φορέσουν μάσκα λέγοντας πως αυτοί δεν μπορούν να κάνουν αγιασμό και πως σε τέτοιες εκκλησίες δεν θα πηγαίνουν.

Στο βίντεο μιλά κατά κύριο λόγο ο πατέρας ο οποίος αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε με τον διευθυντή του σχολείου ο οποίος δεν άφησε το μικρό κορίτσι να πει στην τάξη επικαλούμενος τον νόμο. «Καμία ΚΥΑ, κανένας νόμος δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα της Ελλάδος», είπε ο πατέρας και χαρακτηρίζει εγκληματίες τους γονείς που φορούν μάσκες και εμβολιάζουν τα παιδιά τους.

Το κοριτσάκι κάποια στιγμή παρενέβη, χωρίς να έχει καταλάβει τον κίνδυνο από την έκθεσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και είπε χαμογελώντας ότι «όσο η μαμά και ο μπαμπάς φώναζαν εκεί, εγώ γελούσα γιατί ήταν αστείο. Και όλοι οι άλλοι τους έβλεπαν λες και σκότωσαν κάποιον».

Ποιος είναι ο γνωστός αρνητής

Όπως αναφέρουν χρήστες του διαδικτύου, ο πατέρας της μαθήτριας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις κινητοποιήσεις των αρνητών. Σε παλιότερο βίντεο φαίνεται να προτρέπει άλλους πολίτες να μη φορούν μάσκες, να μην κρατούν αποστάσεις και φυσικά να μην κάνουν το εμβόλιο. «Για το εμβόλιο δεν μιλάω καν, αν χρειαστεί μόνος μου θα το ρίξω το σύστημα», λέει ο στρατιωτικός.

Στη συνέχεια προσθέτει: «Όποιος έχει αγάπη, πίστη και τον Θεό μέσα του, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ