14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Αρνητές κορωνοϊού: Τα απίστευτα έγγραφα που καταθέτουν – Από τον Αρτέμη Σώρρα περάσαμε στους «Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς»

Ημερομηνία:

Η αρχή έγινε με τους εκατοντάδες ανθρώπους που είχαν πιστέψει τον Αρτέμη Σώρρα και έσπευδαν προς τις εφορίες με κάτι απίστευτα έγγραφα που τους είχε προμηθεύσει για να σβήσουν τα χρέη τους. Φυσικά κάτι τέτοιο εν συνέβη ποτέ, γιατί αυτά τα έγγραφα δεν είχαν καμία νομική ισχύ.

Τη σκυτάλη τώρα πήραν τα έγγραφα των «Ελλήνων αυτοχθόνων» που τα συναντήσαμε πριν λίγες ημέρες όταν με ένα τέτοιο έγγραφο πληρωμής ενός ποσού της τάξης των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ παρουσιάστηκε πατέρας στη Θεσσαλονίκη στο σχολείο του παιδιού του και τα διεκδικούσε από την διευθύντρια.

Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή: Ο πατέρας δεν έκανε κάποια αγωγή ή μήνυση, αλλά αποφάσισε μόνος του ότι δικαιούται να εισπράξει 2,7 εκατομμύρια ευρώ εξαιτίας της «παραβατικής συμπεριφοράς» της διευθύντριας (δηλαδή χρήση μάσκας στα παιδιά και κάρτα με το αποτέλεσμα του self test).

Τι έκανε λοιπόν: έφτιαξε ένα χαρτί, στο οποίο έγραψε ό,τι του κατέβηκε στο κεφάλι. Και σε αυτό στηρίζεται για να εισπράξει τα εκατομμύρια. Το έγγραφο αυτό δεν έχει Καμία νομική αξία. Καμία. Το σημαντικότερο βέβαια είναι πως οι άνθρωποι αυτοί παρασύρουν και άλλους στον αντιεμβολιαστικό τους παραλογισμό, και όχι μόνο.

Μάλιστα το προχώρησε ακόμη περισσότερο λέγοντας ότι τη σύμβαση αυτήν, το χαρτί που προσκόμισε και δεν μεγαλύτερη αξία από ένα φωτοτυπικό χαρτί Α4, ο πατέρας αυτός είπε ότι το έχει αποδεχτεί η υπουργός Παιδείας με τη σιωπηρή αποδοχή της.

Ηδη η πολιτεία λαμβάνοντας τα μέτρα της σπεύδει να θωρακίσει τους εκπαιδευτικούς και τους γιατρούς με μέτρα από το υπουργείο Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη αλλά φυσικά και με παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα.

Αυτόχθονες Έλληνες και στην Κρήτη

Είχαμε και νέο περιστατικό πάλι με «αυτόχθονες Έλληνες» στην Κρήτη. Υπάλληλος του Δήμου Μίνωα μηνύθηκε από τον δήμο καθώς παρότι ανεμβολίαστη και παρά το γεγονός ότι είχε βγει σε αναστολή, συνέχιζε να πηγαίνει κανονικά στη δουλειά της. Εκείνη τότε ταμπουρώθηκε στο ΚΑΠΗ μαζί με τον σύζυγό της αρνούμενη να αποχωρήσει. Μάλιστα άλλαξε τις κλειδαριές στη δομή για να μην μπορεί να μπει κανείς άλλος μέσα.

Κάποια στιγμή όταν την καλούσαν να βγει εκείνη άρχισε να μετακινεί έπιπλα και παράλληλα να φωνάζει ότι είναι… «αυτόχθων ιθαγενής και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τη βγάλει από το κτίριο που ανήκει στο διεθνές δίκαιο»

Πάντως, αξιζει να αναφέρουμε οτι η φράση “Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς” έχει ειπωθεί αρχικά από τον Αρτέμη Σώρρα:

 

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...