Αρνητής γονέας στην Κρήτη απείλησε διευθυντή σχολείου

Κανένα σχόλιο

Απειλές κατά του Διευθυντή δημοτικού σχολείου στο Νομό Λασιθίου εξαπέλυσε την Τετάρτη γονέας, ο οποίος αρνείτο να κάνει στο παιδί του rapid test αλλά και να φορά το ίδιο μάσκα, όπως μετέφερε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Μανόλης Μακράκης.

Ο Διευθυντής του σχολείου αμέσως προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να ενημερώσει για το συμβάν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε πρώτη φάση από την ΕΛ.ΑΣ. θα γίνουν από αύριο κατ’ ιδίαν αυστηρές συστάσεις στον εν λόγω γονέα, προκειμένου το θέμα να λήξει.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live