Αρνητικές διακρίσεις για την Ελλάδα – 2η ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη και 4ο ακριβότερο πετρέλαιο

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Κομισιόν, με όρους αγοραστικής δύναμης επιβεβαιώνονται οι υπέρογκες τιμές των καυσίμων στην Ελλάδα, συ σύγκριση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Με βάση τα τελευταία στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις τιμές λιανικής των υγρών καυσίμων στις 7 Νοεμβρίου, το κόστος της βενζίνης στη χώρα μας (2,094 ευρώ ανά λίτρο) είναι το 2ο υψηλότερο ανάμεσα στα 27 κράτη-μέλη, όταν ο μέσος όρος είναι 1,810 ευρώ.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Δανία με 2,115 ευρώ, ενώ η πιο φτηνή βενζίνη υπάρχει στην Ουγγαρία με τιμή 1,29 ευρώ.

"Sponsored links"

Πίνακας με καύσιμα

Αναφορικά με την τιμή του diesel, στην Ελλάδα κοστίζει 2,094 ευρώ ανά λίτρο, με τον μέσο όρο στα 27 κράτη να ανέρχεται σε 1,939 ευρώ.

Πίνακας με καύσιμα

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live