Αρχίζουν οι εργασίες ανακατασκευής στο λιμάνι της Σούδας

Κανένα σχόλιο

Υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του Προέδρου ΛΤΝΧ κ. Βιριράκη Δ. και της αναδόχου του διαγωνισμού κ. Πετράκη, η σύμβαση για το έργο «Ανακατασκευή περίφραξης και πεζοδρομίων παραλιακής οδού του Λιμένα Σούδας-Χρ.2018» προϋπολογισμού μελέτης με ΦΠΑ: 117.760,32 Ευρώ. Στο έργο αυτό προβλέπονται οι παρακάτω εργασίες.

Αποξήλωση και προσωρινή αποθήκευση των κιγκλιδωμάτων της περίφραξης, τα οποία είναι σε καλή κατάσταση, προκειμένου να επανατοποθετηθούν.

Καθαίρεση των τοιχείων από σκυρόδεμα και ανακατασκευή τους με σκυρόδεμα κατηγορίας C25/30 και χρήση ξυλοτύπων για εμφανές σκυρόδεμα.

"Sponsored links"

Τοποθέτηση των κιγκλιδωμάτων που αποξηλώθηκαν.

Καθαίρεση των υφιστάμενων (από πλάκες σχιστολίθου) πλακοστρώσεων των πεζοδρομίων και ανακατασκευή τους με πλάκες τσιμέντου πλευράς άνω των 30 cm.

Οι εργασίες θα γίνουν στο τμήμα από την Δυτική πύλη του Εμπορικού Λιμένα Σούδας μέχρι την πλατεία.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live