22.8 C
Chania
Tuesday, October 8, 2024

Αρχίζουν τα μαθήματα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Α.Κ.

Ημερομηνία:

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης Ανακοινώνει, ότι η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής, αρχίζει τα μαθήματά της, την 1η Οκτωβρίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 6.30΄ μ.μ. με την Τέλεση του Αγιασμού από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο.
Επίσης την ίδια ημερομηνία αρχίζει και φέτος η διδασκαλία παραδοσιακών οργάνων όπως:

Λύρας, Λαούτου, Ούτι, Ταμπουρά και Κανονάκι.

Τα μαθήματα είναι ατομικά.

Οι εγγραφές αρχίζουν στις 17 Σεπτεμβρίου 2012, θα γίνονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη, απόώρας 6.00’μ.μ. έως 8.30’μ.μ. εις την Έδρα της Σχολής και θα λήξουν στις 15 Οκτωβρίου 2012:

Επικοινωνιακό και Μορφωτικό Ίδρυμα Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, Σχολή Βυζαντινής Μουσικής, Οδός Αλκιβιάδου 6.

Πληροφορίες στα παρακάτω τηλέφωνα:

Σχολή Βυζαντινής Μουσικής: 2810.321474 και Fax (Απόγευμα)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης: 2810. 335847 (Πρωΐ)

Επίσης ανακοινώνεται ότι για την εγγραφή των πρωτοετών υποψηφίων μαθητών θα χρειασθούν εκτός της αιτήσεώς τους και δύο φωτογραφίες.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ