20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Aρχαίο απολίθωμα ονομάστηκε προς τιμήν του Σάκη Τόλη των Rotting Christ

Ημερομηνία:

Πολλοί μουσικοί έχουν δεχτεί τιμές, όμως αυτό που έβαλε στο βιογραφικό του ο ηγέτης των Rotting Christ είναι από τα πλέον σπάνια. Όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τόλης με ένα post του στο Facebook, δύο ξένοι παλαιοντολόγοι αποφάσισαν να δώσουν το όνομα του σε ένα απολίθωμα.

Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω απολίθωμα είναι η Brezinacantha tolis, ενώ οι επιστήμονες που το βάφτισαν είναι οι Ben Thuy και Lea Numberger – Thuy. Και οι δύο τους εργάζονται για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λουξεμβούργου. Η εν λόγω μορφή ζωής μοιάζει κάπως έτσι:

 

Αυτό είναι το απολίθωμα στο χέρι του βετεράνου μεταλά:

Ένας Έλληνας Σάκης έχει δεχτεί τέτοια παλαιοντολογική τιμή και αυτός δεν είναι ο Ρουβάς:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ