25.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Αρ. Συγγελάκης: “Δεν θα περάσει ο φασισμός!”

Ημερομηνία:

O Συγγραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών κ. Αριστομένης Συγγελάκης με κείμενό του αναφέρεται στην είσοδο στη Βουλή του φασιστικού κόμματος “Σπαρτιάτες” με τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη:

Δεν θα περάσει ο φασισμός!

Οι μάσκες έπεσαν: τον Κασιδιάρη ευχαρίστησε ο Β.. Στίγκας, επικεφαλής του κόμματος «Σπαρτιάτες» στις πρώτες του δηλώσεις. Οι νομοθετικές παρεμβάσεις απέτυχαν να κρατήσουν το ναζιστικό αυτό μόρφωμα – όργανο του καταδικασμένου εγκληματία εκτός Βουλής.

Έχει αξία να καταθέσουμε το εξής:

Οι Σπαρτιάτες του Λεωνίδα, μαζί με τους Θεσπιείς και άλλους συμμάχους τους, πολέμησαν με αυταπάρνηση και ηρωισμό τους Πέρσες στις Θερμοπύλες κι αποτελούν οικουμενικό σύμβολο γενναιότητας, αυτοθυσίας και φιλοπατρίας. Είναι ντροπή να καπηλεύονται και να κακοποιούν το ένδοξο αυτό όνομα οι θαυμαστές του Χίτλερ και των ταγμάτων ασφαλείας, που κατέσφαξαν τους Έλληνες και κατέστρεψαν την Ελλάδα!

Τώρα η ευθύνη περνά στην κυβέρνηση, στα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, που εκπροσωπούνται στη Βουλή αλλά, κυρίως, στα χέρια του λαϊκού κινήματος, που πρέπει να ανασυνταχθεί και να απομονώσει – συντρίψει τους ναζί, τους κάλπικους και πολύχρωμους “υπερπατριώτες” και τους κάθε λογής αναθεωρητές της Ιστορίας!

Ανυποχώρητας αγώνας για Μνήμη, Δικαιοσύνη και Δημοκρατία!

May be a graphic

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ