Ασθενείς χιονομπόρες την Πέμπτη στην Κρήτη “βλέπει” ο Αρναούτογλου

Κανένα σχόλιο

Συνεχίζονται ορισμένα φαινόμενα μετά από το πέρασμα της κακοκαιρίας Ελπίδας, καθώς σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα υπάρξουν κάποιες ασθενείς χιονομπόρες και την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στο Αιγαίο και στην Κρήτη, ενώ για τα χιόνια που θα έρθουν ξανά το Σάββατο στην Αττική αυτά δεν θα έχουν καμία σχέση με εκείνα των προηγούμενων ημερών.

"Sponsored links"

Στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ ο Σάκης Αρναούτογλου τόνισε πως τα χιόνια στην Αττική δεν θα είναι έντονα και θα πέσουν σε περιοχές με πάνω από 500 και 600 μέτρα, ενώ στα υπόλοιπα μέρη του νομού θα υπάρχουν βροχές.

Όσο για τη νέα ψυχρή εισβολή που αναμένεται να εμφανιστεί στα Βαλκάνια στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, είναι νωρίς ακόμη για να φανεί αν θα φέρει νέα χιόνια και ποιες περιοχές θα επηρεάσει.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live