24.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Αστυνομικοί σε κύκλωμα πλαστών ταυτοτήτων και διαβατήριων – Ο Θεοδωρικάκος στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Ημερομηνία:

Στα ίχνη ενός πολύ σοβαρού κυκλώματος πλαστών ταυτοτήτων και διαβατηρίων είναι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ.

Στο κτρίο της υπηρεσίας στην λ. Κηφισίας, μεταβαίνει ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να λάβει γνώση. Εγκέφαλος φέρεται να είναι αξιωματικός.

Μετά την ενημέρωση, θα ακολουθήσουν δηλώσεις του υπουργού. Όπως έγραψε χθες το iefimerida.gr, το κύκλωμα αφορά παράνομες ελληνοποήσεις αλλοδαπών, όπως αποκαλύφθηκε από την επιχείρηση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στο κύκλωμα μετέχει σημαντικός αριθμός επίορκων αστυνομικών που υπηρετούν σε Τμήματα Ασφαλείας και Γραφεία Διαβατηρίων αστυνομικών τμημάτων της Αττικής. Συγκεκριμένα, έχουν κάνει έρευνα σε τμήματα Ασφάλειας Καλλιθέας, Ομόνοιας, Γλυφάδας και Ασπροπύργου.

Ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι αστυνομικοί και ένας αξιωματικός του Σώματος που υπηρετεί ως διοικητής σε τμήμα της Δυτικής Αττικής, αλλά και πολίτες που εργάζονται σε δομές και δημόσιες υπηρεσίες.

Φερόμενο αρχηγικό μέλος εμφανίζεται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, αξιωματικός που υπηρετεί ως διοικητής σε Τμήμα Ασφαλείας της Δυτικής Αττικής.

Στο πλαίσιο της έρευνας έχουν προσαχθεί αστυνομικοί για τους οποίους υπάρχουν ενδείξεις εμπλοκής τους στο κύκλωμα, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται κάποιοι από αυτούς να συλληφθούν και με την εις βάρος τους δικογραφία να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Το κύκλωμα, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, ενέχεται ανάμεσα σε άλλα και σε υφαρπαγές ταυτοτήτων και διαβατηρίων από αλλοδαπούς.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...