26.8 C
Chania
Wednesday, October 9, 2024

Ατελείωτη ταλαιπωρία λόγω των έργων στην οδό Κυδωνίας | Φωτός

Ημερομηνία:

Η ταλαιπωρία των Χανιωτών τις τελευταίες ημέρες είναι τεράστια λόγω εργασιών τόσο στην οδό Κυδωνίας όσο και επί της κάθετου της οδού Αναπαύσεως.

Το αποτέλεσμα είναι να έχουν δημιουργηθεί ατελείωτες ουρές αυτοκινήτων σχεδόν κατά μήκος όλης της πόλης αφού δεν υπάρχουν επαρκείς προειδοποιήσεις προς τους οδηγούς ούτε έχουν δημιουργηθεί εναλλακτικές πορείες που να κατευθύνονται τα οχήματα.

Χαρακτηριστικό της ταλαιπωρίας είναι και το κολάζ που δημιουργήθηκε από πολίτη  σύμφωνα με το οποίο ο Δήμαρχος Χανίων παρουσιάζεται ως παίκτης στο τηλεπαιχνίδι “ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” και καλείται να απαντήσει στην ερώτηση:

“Σε ποια “έξυπνη πόλη” της Ελλάδας χρειάζονται 3 ώρες για να διανύσεις 500 μέτρα; Οι 4 επιλογές που δίνονται στον “παίκτη” Σημανδηράκη είναι όλες ίδιες, δηλαδή, τα Χανιά, όμως ο Δήμαρχος Χανίων απαντά στον παρουσιαστή: “Γρηγόρη, σκέφτομαι να πάρω το 50/50”.

Δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες στην οδό Κυδωνίας:

Ατελείωτες ουρές σε διάφορα σημεία της πόλης ως αποτέλεσμα των εργασιών:

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Χανίων οι εργασίες γίνονται για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου σε σημεία που παρουσιάζονται φθορές, σε περιαστικές περιοχές αλλά και στο κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων γνωστοποιήθηκε ότι από τη Δευτέρα, 07/10 έως την Πέμπτη 10/10 πραγματοποιούνται εργασίες σε τμήμα της οδού Κυδωνίας, από την οδό Ζυμβρακάκηδων έως την οδό Αποκορώνου.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων 17χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων παραμένει...

Πλατανιάς: Ευχαριστήριο προς τα ΣΥΝ.ΚΑ Supermarkets για δωρεά ζωοτροφών

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τα ΣΥΝ.ΚΑ Supermarkets για τη δωρεά ζωοτροφών στα...

Β. Κεγκέρογλου: “Η ανάκαμψη μπορεί να προκύψει και μέσω της αξιοποίηση των ΑΠΕ”

Μία ενδιαφέρουσα ενημέρωση έλαβε χώρα τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου...