Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Κρήτη – “Τα Χανιά εξακολουθούν να έχουν σοβαρό πρόβλημα”

Κανένα σχόλιο

Συνολικά 55 νεκρούς είχαμε στη διάρκεια του 2022 στους δρόμους της Κρήτης, σύμφωνα με τα στοιχεία του Προέδρου του ΕΣυΠροΤΑ, Γιάννη Λιονάκη.

Ο ίδιος σε ανάρτησή του, όπου παρουσιάζει και αναλυτικούς πίνακες, τονίζει ότι τα Χανιά εξακολουθούν να έχουν σοβαρό πρόβλημα με 111 θανάτους, ανά εκατομμύριο κατοίκων, έναντι των 39 του νόμου Λασιθίου.

Όπως επισημαίνει:

"Sponsored links"

“Πέρυσι είχαμε 49 νεκρούς φέτος έξι παραπάνω. Τα Χανιά εξακολουθούν να έχουν σοβαρό πρόβλημα με 111 θανάτους ανά εκατομμύριο κατοίκων έναντι των 39 του νόμου Λασιθίου, οι οδηγοί έναντι των επιβατών, οι άντρες έναντι των γυναικών, οι ηλικίες κάτω των 25 και άνω των 65, η μέρα Τετάρτη και τα βράδια Σαββάτου και Κυριακής, οι συγκρούσεις έναντι των εκτροπών, το επαρχιακό οδικό δίκτυο έναντι του ΒΟΑΚ, ο μήνας Ιούλιος έναντι του Φεβρουαρίου και η ώρα πέντε το απόγευμα με εννιά το πρωί και μεσάνυχτα με εφτά το πρωί, Μαζί με την σχεδόν παντελή χρήση ζώνης και κράνους στους θανάτους, είναι τα σοβαρότερα προβλήματα στο νησί μας. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΖΩΝΗ,ΚΡΑΝΟΣ,ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ!!ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ!!”

Αναλυτικά οι πίνακες:

xartis

xartis2

xartis3

xartis4

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live