Αυτοψία: Συστήνει στο κοινό τους «άγριους» της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Ο Αντώνης Σρόιτερ ταξίδεψε στην Κρήτη και πέρασε δύο 24ωρα στα χωριά των Λευκών Ορέων, από τον Ομαλό μέχρι το Πυρρό, στα 1.800μ υψόμετρο.

Συνάντησε κι ακολούθησε στην καθημερινότητά τους εκείνους που κάποιοι αποκαλούν «οι “άγριοι” της Κρήτης».

Άνθρωποι αυτών των βουνών, κτηνοτρόφοι, που δύσκολα σε δέχονται κι ακόμα πιο δύσκολα σου μιλούν για τους δικούς τους άγραφους νόμους και κανόνες.

"Sponsored links"

Κρητη_4

Η «Αυτοψία» βρέθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες και υψηλότερες οροσειρές της Ελλάδας, στα Λευκά Όρη. Εκεί όπου το έδαφος είναι άγριο, το νερό ελάχιστο, ο καιρός δύστροπος και οι ελάχιστοι κάτοικοι γνήσιες, χαρακτηριστικές μορφές Κρητικών!

Κρητη_3

Αυτοψία | Πέμπτη 00:30

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live