18.8 C
Chania
Tuesday, April 30, 2024

Αυτόν τον Κρητικό θέλει διακαώς ο Κασσελάκης!

Ημερομηνία:

Η κλεψύδρα του χρόνου τελειώνει για τις επίσημες ανακοινώσεις των ευρωψηφοδελτίων των κομμάτων και αυτή την ώρα μόνο η ΝΔ έχει ανακοινώσει πλήρως το ψηφοδέλτιο της.

Στο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις προκριματικές εκλογές που έγιναν την Κυριακή, ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζεται να παρουσιάσει τους δικούς του έξι υποψήφιους που μαζί με εκείνους που επελέγησαν από τη βάση του κόμματος θα είναι οι 41 εκλεκτοί του κόμματος.

Όπως πληροφορούμαι εκείνον που θέλει διακαώς ο πρόεδρος και το επιτελείο του είναι ο κρητικός τραγουδοποιός Γιαννης Χαρούλης, που δέχεται μεγάλη πίεση χωρίς προσώρας να έχει πει το ναι. Μια συμμετοχή του Χαρούλη θα εκτοξεύσει τη δημοφιλία του συνδυασμού εκτιμούν στην Κουμουνδούρου και μάλλον καλά κάνουν αφού το γκελ του αγαπημένου τραγουδοποιού ειδικά στη νέα γενιά είναι δεδομένο.

Πάντως οι πληροφορίες δεν θέλουν ιδιαίτερα ζεστό τον καλλιτέχνη ο οποίος μάλλον γνωρίζει πως δεν έχει να κερδίσει τίποτε από τη συμμετοχή του ενώ αν εκλεγεί μάλλον χαμένος καλλιτεχνικά θα βγει!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λούης Τίκας και Εργατική Πρωτομαγιά

Του Γιώργου Σταυρουλάκη, Οικονομολόγος-Συγγραφέας - Ανιψιός Λούη Τίκα Πρωτομαγιά. Παγκόσμια...

Σούδα: Το μυστικό του κρηπιδώματος Κ-14 και το θηριώδες Αϊζενχάουερ

Η βάση της Σούδας είναι ίσως η μοναδική βάση στη Μεσόγειο που...

Χανιά: Ένας 15χρονος ξυλοκόπησε τη γιαγιά του – Θύμα οικογενειακής βίας στο παρελθόν ο ανήλικος

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικοενειακής βίας με πρωταγωνιστή ανήλικο και...

Απεργία και στα πλοία την Πρωτομαγιά – Οι αλλαγές στα δρομολόγια

Τη συμμετοχή της στην πανελλαδική – πανεργατική 24ωρη απεργία...