Εγκύκλιος με την οποία απαγορεύεται η παρουσία εργαζομένων σε εμπορικά και Super Market πριν από τη μία το μεσημέρι, οπότε και ξεκινάει η λειτουργία των καταστημάτων τη Μεγάλη Παρασκευή. Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις επτά το απόγευμα.Σύμφωνα με την εγκύκλιο, όσοι εργαζόμενοι βρεθούν στους χώρους εργασίας πριν από την προβλεπόμενη ώρα θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Το ίδιο ισχύει ακόμη και στην περίπτωση η παρουσία τους αφορά στην προετοιμασία των καταστημάτων για άνοιγμά τους. Αν κάποιος εργαζόμενος κληθεί να προσέλθει στη δουλειά του πριν από τη μία θα πρέπει να αρνηθεί.
Αυτόφωρο για όσους δουλέψουν πριν από τη μία τη Μεγάλη Παρασκευή
53
Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!
- Tags
- Κοινωνία
Προηγούμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Τελευταία Νέα
Περισσότερα σαν αυτόΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ασύλληπτο! Κι όμως, όταν οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φλόγες για να σώσουν ζωές και περιουσίες, κάποιοι λεηλατούσαν τα οχήματά τους!
Αδιανόητες εικόνες έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας από την...
Τώρα που ερευνούν για τη θανάτωση και ψήσιμο προστατευόμενου κρι-κρι στο Φαράγγι της Σαμαριάς μήπως να δουν αν γίνεται κάτι και στα Θοδωρού;
Μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση που προκαλεί οργή και έντονο...
Ισραηλινοί αναγκάζουν Παλαιστίνιους να γκρεμίζουν τα ίδια τους τα σπίτια για να μην τους χρεώσουν και τα έξοδα κατεφάφισης!
Σε καθεστώς έντονης αβεβαιότητας και απόγνωσης βρίσκονται οι κάτοικοι...
Γερμανικό δικαστήριο έκρινε ότι η σύγκριση του Ισραήλ με το ναζιστικό καθεστώς δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα
Γερμανικό δικαστήριο έκρινε ότι η σύγκριση του Ισραήλ με...



