30.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Αφετηρία η Κρήτη για τον Πολάκη – Από ακαδημαϊκούς μέχρι… «Κασσελίστας» τον στηρίζουν

Ημερομηνία:

ο Παύλος Πολάκης πέρασε το κατώφλι της Κουμουνδούρου καταθέτοντας την αίτηση της υποψηφιότητάς του συνοδευόμενη από 32 υπογραφές και τη δήλωση Πόθεν Έσχες του, ακολουθώντας κατά γράμμα την προβλεπόμενη διαδικασία. « χώρα χρειάζεται σήμερα μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση η οποία θα πρέπει να παρουσιάσει ένα εφαρμόσιμο, ριζοσπαστικό, κοινωνικά αναγκαίο και λαϊκά κατανοητό πρόγραμμα διακυβέρνησης, ως εναλλακτική πρόταση απέναντι στον Μητσοτάκη, ο οποίος κλείνει τον κύκλο του» δήλωσε μετά την επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του ο Παύλος Πολάκης, Πολάκης, καλώντας όλους τους συνυποψήφιους του να συμβάλλουν έτσι «ώστε να έχουμε έναν προεκλογικό αγώνα με επίκεντρο την αντιπαράθεση θέσεων και προγραμμάτων», πρόσθεσε.

Επιδεικνύοντας υψηλή προεκλογική ετοιμότητα, ο κ. Πολάκης αναμένεται να περιοδεύσει από σήμερα και για τρεις ημέρες στην Κρήτη, πρώτο σταθμό της προεκλογικής του καμπάνιας, πραγματοποιώντας την πρώτη ανοιχτή πολιτική του εκδήλωση το απόγευμα της Κυριακής, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Χανίων.

Από ακαδημαϊκούς μέχρι… «Κασσελίστας»

Ανάμεσα στα στελέχη που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, πρώην υπουργοί και υφυπουργοί της διακυβέρνησης Τσίπρα, όπως οι: Τρύφωνας Αλεξιάδης, Γιάννης Μουζάλας, Λευτέρης Κρέτσος, στελέχη με μακρά διαδρομή στον προοδευτικό χώρο, όπως ο νομικός, Γιάννης Ματζουράνης, αλλά και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, όπως οι Μάρκος Χατζησάββας και Γιώργος Παναγιωτόπουλος. Υπενθυμίζουμε ότι ο εκ Χανίων καταγόμενος Μάρκος Χατζησάββας υπήρξε και στενότατος συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη.

Ειδική αναφορά έκανε ο Παύλος Πολάκης στον Ευρωβουλευτή, Νίκο Παππά, ο οποίος έχει επίσης υπογράψει την υποψηφιότητα του Βουλευτή Χανίων για την ηγεσία του κόμματος, ενώ προτίθεται να υπογράψει και υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη.

Ακόμη, στις 32 υπογραφές αθροίζονται, κατά πληροφορίες, οι ακαδημαϊκοί Χριστόφορος Βερναρδάκης και Γιάννης Μυλόπουλος, αλλά και η πρώην Βουλευτής Πιερίας, Μπέττυ Σκούφα, αδελφή του εξ απορρήτων συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη, Βαγγέλη Σκούφα.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Υπερ-στράτα” για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στα Χανιά

Ο Δήμος Χανίων, με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της...

Την Κυριακή το πρωί η ομιλία Ν. Ανδρουλάκη στα Χανιά

Στην Κρήτη θα κλείσει όπως αναμενόταν ο Νίκος Ανδρουλάκης,...