27.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Αχτσιόγλου: Η μάχη είναι ανοιχτή, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μου αλλά μπορώ να κερδίσω

Ημερομηνία:

«Επικοινώνησα με τους άλλους τρεις συνυποψήφιούς μου«, δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την ήττα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για τις διεργασίες που γίνονται σε αναζήτηση συμμαχιών, εν όψει του δεύτερου γύρου της Κυριακής.

Η διεκδικήτρια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΑΝΤ1 χαρακτήρισε πολλές φορές «ανοιχτή» τη μάχη παρά το εις βάρος της αποτέλεσμα και τα προγνωστικά.

Παράλληλα είπε ότι έχει ζητήσει να γίνει debate με τον Στέφανο Κασσελάκη εν όψει του δεύτερου γύρου. «Είμαι απολύτως ανοιχτή για το πότε θα γίνει» πρόσθεσε.

«Τα συνθήματα έχουν ένα αίτημα, ωστόσο πρέπει να εξειδικεύονται. Είναι υποχρέωση του κάθε πολιτικού να εξηγεί τι θέλει να κάνει», λέγοντας ότι ο νικητής του πρώτου γύρου «πρέπει να εξηγήσει τις πολιτικές του θέσεις».

«Ψέματα ότι υπονόμευσα τον Τσίπρα»

Η Έφη Αχτσιόγλου στη συνέχεια διέψευσε ξανά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να υπονομεύει τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και ότι έστειλε SMS στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας του να παραιτηθεί.

«Από τη στιγμή που ανακοίνωσα την υποψηφιότητα μου δέχομαι χυδαίες επιθέσεις. Πρόκειται για χυδαία ψέματα και λασπολογίες που εξυπηρετούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες και εκπορεύονται από συγκεκριμένα μιντιακά και σοσιαλμιντιακά κέντρα. Πρόκειται για χυδαία και συκοφαντικά δημοσιεύματα. Στέλνω εξώδικο σήμερα στο σάιτ και ζητώ να ανακαλέσουν».

«Δεδομένη η ενότητα»

«Είμαι στρατιώτης αυτού του χώρου, τον έχω υπηρετήσει από πολλές θέσεις, πρέπει να είμαστε ενωμένοι, είναι απόλυτα δεδομένη η ενότητα του χώρου μετά τις εκλογές» είπε σχολιάζοντας τα σενάρια για το μέλλον στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν είμαστε στον δρόμο της διάσπασης» πρόσθεσε.

«Ο Κασσελάκης έχει δείξει τις προτιμήσεις του»

«Βάζετε ένα σενάριο δικής μου ήττας, η μάχη ωστόσο είναι ανοιχτή, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μου αλλά μπορώ να κερδίσω. Στην περίπτωση που δεν είμαι εγώ η νικήτρια, ο κύριος Κασσελάκης έχει δείξει τις προτιμήσεις του και έχει επιλέξει τα στελέχη που θέλει να τον πλαισιώνουν» είπε στη συνέχεια απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με το σενάριο για διαρχία.

«Δεν πρέπει κανείς να προσπαθεί να χρησμοποιήσει το όνομα του Αλέξη Τσίπρα, που από την πρώτη στιγμή επέλεξε να μην παρέμβει στη διαδικασία», είπε ακόμη αφήνοντας αιχμή για τον συνυποψήφιό της.

Παράλληλα επανέλαβε ότι είναι κρίσιμο ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μπορεί να είναι στη Βουλή, επαναλαμβάνοντας ότι η μάχη για την ηγεσία είναι ανοιχτή…

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: Αγωνία για Γερμανό πεζοπόρο που αγνοείται

Σε κινητοποίηση βρίσκονται οι αρχές στα Σφακιά, καθώς από...

Τραγωδία στα Μάλια: Νεκρός 69χρονος Γερμανός στην παραλία

Σοκαριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της...

Ακινητοποιήθηκε το «Έλυρος» της ΑΝΕΚ – Επέστρεψε στον Πειραιά μετά από 6ωρη περιπέτεια

Το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Έλυρος» της ΑΝΕΚ βίωσε μια απρόσμενη...