Αύριο στην Κρήτη ο Γ. Παπανδρέου – Στις 6:30 το απόγευμα η συγκέντρωση στο Ατλαντίς

Κανένα σχόλιο

Δελτίο τύπου έδωσε στη δημοσιότητα το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών σχετικά με την αφιξη και ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στο Ηράκλειο στο ξενοδοχείο Ατλαντίς στις 6.30 το απόγευμα.

Στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

Λίγες ώρες απομένουν για την άφιξη του Γιώργου Παπανδρέου στην Κρήτη και στο Ηράκλειο ενώ υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών συνεχίζουν τις επαφές τους με την κοινωνία και τους παραγωγικούς φορείς του τόπου.

"Sponsored links"

Την ίδια ώρα πολλοί είναι οι Ηρακλειώτες που περνάνε καθημερινά από το κιόσκι του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στην πλατεία Ελευθερίας θέλοντας να ενημερωθούν για τις πολιτικές εξελίξεις, τις δημοσκοπήσεις, τις τελευταίες τοποθετήσεις του προέδρου Γιώργου Παπανδρέου, το πρόγραμμα της επίσκεψης του στο νησί καθώς και για να προμηθευτούν ψηφοδέλτια που υπάρχουν εκεί…

Αναφορικά με το πρόγραμμα της επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου στην Κρήτη, περιλαμβάνει συνάντηση με στελέχη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ αλλά και με τους υποψήφιους βουλευτές καθώς και επαφές με τοπικούς φορείς από το μεσημέρι της Πέμπτης οπότε και θα φτάσει στο Ηράκλειο.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ θα δώσει συνέντευξη τύπου και στη συνέχεια θα προχωρήσει στη συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Ατλαντίς στις 6:30 το απόγευμα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live