Α. Ξανθός: “Ο νόμος για τον προσωπικό γιατρό ακυρώνει τη μεταρρύθμιση του ΣΥΡΙΖΑ”

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Οικογενειακού Γιατρού, ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Ρεθύμνου του κόμματος Ανδρέας Ξανθός, σε γραπτή του δήλωση αναφέρει:

“19 Μάη : Παγκόσμια Ημέρα Οικογενειακού Γιατρού . Στην Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη καταργεί τον όρο και τη φιλοσοφία του οικογενειακού γιατρού , απαξιώνει τις δημόσιες δομές ΠΦΥ( Κέντρα Υγείας-ΤΟΜΥ) , αγνοεί τις συστάσεις του ΠΟΥ για στροφή στην πρωτοβάθμια και κοινοτική φροντίδα , στην πρόληψη και στη Δημόσια Υγεία . Ο νόμος για τον «προσωπικό» γιατρό ακυρώνει μια μεταρρύθμιση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που έχει αξιολογηθεί θετικά από ειδικούς και πολίτες και δρομολογεί την «αγοραία μετάλλαξη» του ΕΣΥ και της ΠΦΥ . Αυξάνοντας τα εμπόδια πρόσβασης , την οικονομική επιβάρυνση των πολιτών και τις υγειονομικές ανισότητες “.

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live