Βίντεο: Τα παιδιά ζωγραφίζουν “τι σημαίνει αγάπη” για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης (14/12) ο Σύλλογος “Ορίζοντας” ζήτησε από τον κόσμο να γράψει “τι σημαίνει Αγάπη” και στα παιδιά να ζωγραφίσουν την αγάπη!

Το βίντεο αυτό δημιουργήθηκε από τον Μιχάλη Γοναλάκη (Michalis Gonalakis Photographer – Filmmaker) και τους μικρότερους εθελοντές του “Ορίζοντα”, για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο τις ημέρες των γιορτών θα νοσηλεύονται στις Ογκολογικές Κλινικές και στις Μονάδες Μεταμοσχεύσεων Νοσοκομείων, μακριά από το σπίτι, την οικογένεια και τους φίλους τους.

Ένας τρόπος να τους στείλουμε την θετική μας ενέργεια και να τους δείξουμε ότι με την σκέψη και την αγάπη μας θα είμαστε κοντά τους!

"Sponsored links"

Δείτε το βίντεο:

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live