Βίντεο-Aνασκόπηση από το Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών Χανίων: “Η εγκληματική διαχείριση της μεταναστευτικής ζωής από το ελληνικό κράτος”

Κανένα σχόλιο

Βίντεο – ανασκόπηση του 2020 για το πώς αντιμετώπισε το ελληνικό κράτος τα ζητήματα μεταναστευτικής πολιτικής έδωσε στη δημοσιότητα το Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών Χανίων.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρεται ότι:

Ένας χρόνος μετά από τις κρατικές δολοφονίες στον Έβρο.

"Sponsored links"

Ένας χρόνος μετά το ξέσπασμα μιας πανδημίας που στη σκιά της οξύνονται οι ανισότητες και αποσιωπούνται τα κρατικά εγκλήματα που αφορούν στη “διαχείριση” της μετανάστευσης και της προσφυγιάς

Μια ανασκόπηση για το 2020 που φωτίζει τα γεγονότα και τις συνθήκες πίσω από τις θριαμβολογίες περί “μείωσης των μεταναστευτικών ροών”, που αποκαλύπτει την απάνθρωπη, ακροδεξιά θανατοπολιτική την οποία εφαρμόζει το ελληνικό κράτος (εξ)αφανίζοντας ανθρώπους

Οι πρόσφυγες και οι μετανάστ(ρι)ες δεν είναι αριθμοί ούτε στατιστικές, δεν είναι “κακοί” ούτε “καημένοι”.Είναι άνθρωποι που αγωνίζονται για τη ζωή και την ελευθερία απέναντι σε πάνοπλους στρατούς.

Ζούμε κι αγωνιζόμαστε μαζί.

Δείτε το βίντεο

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live