21.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Βαρβαρότητα στα Γλυκά Νερά: Ληστές έπνιξαν μάνα με μαξιλάρι μπροστά στο βρέφος και τον δεμένο σύζυγό της και κρέμασαν τον σκύλο της οικογένειας από δεντρο για μια χούφτα ευρώ

Ημερομηνία:

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο σύζυγος της 20χρονης που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.

Τρεις ήταν οι δράστες που εισέβαλαν τα ξημερώματα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και δολοφόνησαν 20χρονη γυναίκα -η οποία ήταν δίπλα στην κούνια του σχεδόν ενός έτους μωρού της.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα σε διώροφη κατοικία στην οδό Παναγούλη. Οι αδίστακτοι ληστές δεν δίστασαν να σκοτώσουν την 20χρονη γυναίκα, βρετανικής καταγωγής, αφού προηγουμένως τη βασάνισαν για να τους αποκαλύψει πού είχαν χρήματα και κοσμήματα.

Τι κατέθεσε ο σύζυγος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, στην πρώτη του ανεπίσημη κατάθεση στις Αρχές είπε ότι γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα, τρεις άνδρες με κουκούλες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας το παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας, τον έδεσαν σε καρέκλα και άρχισαν να ψάχνουν για λεφτά και κοσμήματα.

Οι ληστές σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις μετά τον φόνο πήραν 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα και διέφυγαν, ενώ φέρονται να μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Κάλεσε την αστυνομία με τη μύτη…

Ο άνδρας κατάφερε κάποια στιγμή να κινηθεί δεμένος και να ενεργοποιήσει ακουμπώντας με τη μύτη του το τηλέφωνό του, καλώντας μ’ αυτόν τον τρόπο την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Το παιδάκι εντοπίστηκε σε κατάσταση σοκ δίπλα από τη νεκρή μητέρα.

Το πτώμα της γυναίκας, εντοπίστηκε κοντά στην κούνια του μωρού ενώ οι δράστες φέρονται να προκάλεσαν τον θάνατό της με ασφυξία χρησιμοποιώντας μαξιλάρι. Νωρίτερα οι αδίστακτοι κακοποιοί είχαν φροντίσει να σκοτώσουν και το σκυλί της οικογένειας, κρεμώντας το σε δέντρο στην αυλή.

Στο σπίτι μετά το έγκλημα έφτασαν συγγενείς της οικογένειας με μια γυναίκα να απομακρύνει από το σημείο, παίρνοντας στην αγκαλιά της το 11 μηνών βρέφος

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με τιμές στα Χανιά η Ολυμπιακή Φλόγα | Φωτορεπορτάζ

Οι Χανιώτες συγκεντρώθηκαν στη συμβολή της Σκαλίδη με τη...

Απογευματινά χειρουργεία: 30 Ιατρικοί Σύλλογοι μεταξύ αυτών και οι 4 της Κρήτης στο ΣτΕ για την ακύρωσή τους

Προσφυγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου και της κοινής υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ) για...

Ο Κασσελάκης έθεσε τον Παπανώτα εκτός ευρωψηφοδελτίου

O Στέφανος Κασσελάκης εξαίρεσε την Πέμπτη τον Δημήτρη Παπανώτα...