Βαρύ πρόστιμο της περιφέρειας Κρήτης σε σούπερ μάρκετ “Μαρινόπουλος” στα Κουνουπιδιανά Χανίων για διάθεση μη ασφαλούς κρέατος

Κανένα σχόλιο

Ένα βαρύ πρόστιμο καταλόγισε η περιφέρεια Κρήτης σε μεγάλο σούπερ μάρκετ που δραστηριοποιείται στο νησί,  για “παραγωγή,διακίνηση,διάθεση μη ασφαλών τροφίμων”!

Η απόφαση επιβολής υπογράφηκε την Πέμπτη 23 Ιουλίου και αφορά στο υποκατάστημα της εταιρείας “Μαρινόπουλος” στα Κουνουπιδιανά των Χανίων, στο οποίο χρεώθηκε πρόστιμο 4.300 ευρώ.

Η παράβαση διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε από κλιμάκιο ελέγχου της ΠΕ Χανίων την 09/04/2015, την περίοδο δηλαδή του Πάσχα, στις εγκαταστάσεις της ιδιοκτήτριας εταιρείας στο υποκατάστημα Κουνουπιδιανών, ενώ αναφέρεται σε ποσότητα μη ασφαλούς κρέατος.

"Sponsored links"

Δείτε την απόφαση

Μαρινόπουλος

 

candianews.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live