Βασίλης Σκουλάς για το διπλό φονικό στα Ανώγεια: Τα όπλα βγαίνουν πάρα πολύ εύκολα. Να στηρίξουμε τις δύο οικογένειες, να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε εκεί το κακό

Κανένα σχόλιο

Ο Βασίλης Σκουλάς μίλησε για το διπλό φονικό στα Ανώγεια που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν δύο άνθρωποι και να βυθιστούν στο πένθος οι οικογένειες τους. Ο Aνωγειανός και πολύ γνωστός λυράρης μίλησε στο «Live News» τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η κατάσταση είναι έκρυθμη.

«Με αυτό το γεγονός συγκλονίστηκε η κοινωνία. Χάθηκαν δύο άνθρωποι χωρίς λόγο, γιατί πραγματικά δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος. Αλλά και σοβαρός να ήταν ο λόγος, δεν δικαιολογείται να χαθούν δύο ζωές.

Δύο μεγάλες οικογένειες θρηνούν δύο θύματα. Η κατάσταση είναι έκρυθμη, είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα. Πρέπει να αφήσουμε λίγο χρόνο να περάσει αυτό το τριήμερο και να προσπαθήσουμε όλη η κοινωνία, οι φορείς, οι παράγοντες του τόπου, να συμβάλλει ο καθένας από το μετερίζι του. Να στηρίξουμε τις δύο οικογένειες, να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε εκεί το κακό, να μην υπάρχει συνέχεια και να ευχηθούμε να το επιτύχουμε.

"Sponsored links"

Τα όπλα βγαίνουν πάρα πολύ εύκολα. Το όπλο το κρατάς επάνω σου, σε κλάσματα δευτερολέπτου δεν μπορεί το μυαλό να λειτουργήσει με μια λογική ψυχραιμίας και το τι μπορεί να επιφέρει αυτή η κίνηση κάνοντάς την, τραβώντας το όπλο…», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Σκουλάς.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live