Βασιλιάς Κάρολος: Ανησυχία για την υγεία του, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα – Σε «επιφυλακή» ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Κανένα σχόλιο

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ φέρεται να έχει σημαντικά προβλήματα υγείας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γαλλόφωνης Le Matin.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β‘, ο βασιλιάς έχει καταρρεύσει ψυχικά αλλά και σωματικά.

Όπως υποστηρίζει η Le Matin, η βασιλεία του Καρόλου θα είναι μια από τις «συντομότερες των τελευταίων 200 ετών».

"Sponsored links"

Αν και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι πληροφορίες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με επιφύλαξη, ωστόσο επισημαίνει ότι το πρόβλημα υγείας του Καρόλου δεν είναι μόνο ψυχολογικής φύσης, καθώς ο 73χρονος κληρονόμος του βρετανικού θρόνου εμφανίζεται με πρησμένα κόκκινα χέρια σε αρκετές φωτογραφίες.

«Τα κόκκινα και πρησμένα δάχτυλά του μπορεί να υποδηλώνουν οίδημα, που είναι σημάδι καρδιακής ανεπάρκειας», προειδοποιούν οι γιατροί. «Αν η καρδιά είναι αδύναμη, το αίμα δεν διοχετεύεται στα άκρα», εξηγούν.

Αρκετοί άνθρωποι στο Παλάτι λέγεται ότι ανησυχούν και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει ήδη ενημερωθεί για την κατάσταση.

«Οι γιατροί είπαν στον Ουίλιαμ να είναι έτοιμος. Η βασιλεία του Καρόλου θα είναι μια από τις συντομότερες των τελευταίων 200 ετών. Ακόμη και πριν από το θάνατο της βασίλισσας, η υγεία της ήταν ήδη ανησυχητική για τους ίδιους λόγους. Πράγματι, ήδη από το 2019, τα πρησμένα χέρια και τα δάχτυλά του ήταν πηγή ανησυχίας», σημειώνει το άρθρο.

 

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live