Βενιζέλειο: Έβγαλαν 90χρονο από αίθουσα για να νοσηλευθεί μονος του γνωστός τραγουδιστής

Κανένα σχόλιο

Άλλο ένα ασύλληπτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, μ’ έναν Ηρακλειώτη να ψάχνει τον άρρωστο υπερήλικα πατέρα του, από θάλαμο σε θάλαμο κι από κλινική σε κλινική.

Τι αναφέρει η καταγγελία:

90χρονος με διαγνωσμένη πνευμονία που είχε εισαχθεί στην Β’ Παθολογική κλινική, μεταφέρθηκε με εντολή του διοικητή κ. Κώστα Τερζάκη, στην Ουρολογική κλινική του ίδιου νοσοκομείου, προκειμένου ν’ αδειάσει ο θάλαμος και να νοσηλευθεί σ’ αυτόν, ο γνωστός – στις Αθηναικές πίστες – τραγουδιστής Βασίλης Καρράς που βρισκόταν το Σάββατο 26/3 στο Ηράκλειο, για εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο.

"Sponsored links"

Καταγγέλοντας το περιστατικό στο ekriti.gr ο γιος του 90χρονου σε έξαλλη κατάσταση, ανέφερε ότι η μεταφορά του υπερήλικα πατέρα του έγινε χωρίς να ενημερωθεί η οικογένεια και σήμερα Κυριακή που πήγε να τον επισκεφθεί, κια νοίγοντας την πόρτα του θαλάμου, είδε έκπληκτος στο κρεββάτι του, αντί τον ίδιο, έναν γνωστό και ιδιαιτέρως λαοφιλή καλλιτέχνη.

Επί ώρες ζητούσε κάποιον υπεύθυνο προκειμένου να του αιτιολογήσει την μεταφορά του ασθενούς στην Ουρολογική κλινική, αλλά  η απάντηση που ελάμβανε απ’ όλα τα στόματα ήταν:  “Δυστυχώς σήμερα είναι Κυριακή και οι γιατροί – εκτός του εφημερεύοντος – είναι στα σπίτια τους”.

Οι λιγοστοί ειδικευόμενοι γιατροί και οι νοσηλεύτριες – που έχουν βάρδια τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες – του ανέφεραν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα παραπάνω εκτός από το γεγονός ότι η μεταφορά έγινε κατώπιν εντολής που έδωσε ο διοικητής του Βενιζελείου.

Ο καταγγέλων Μ. Π αναζήτησε και τον δ/ντή της κλινικής κ. Λυδάκη, επί ματαίω.

Αργότερα ο εφημερεύων γιατρός κ. Κονταξάκης του είπε, ότι παρ’ ότι είχε άγνοια του περιστατικού, αυτό δεν τον βρίσκει καθόλου σύμφωνο και ζήτησε συγνώμη από τους συνοδούς, του υπερήλικα γέροντα.

Επί του πρακτέου, ο 90χρονος εξακολουθούσε να παραμένει επί ώρες στην Ουρολογική κλινική στο παλαιό κτίριο του Βενιζελείου περιμένοντας τον καλλιτέχνη να πάρει εξιτήριο για να μπορέσει να επιστρέψει στον θάλαμό του στην Β’ Παθολογική.

Ο γιος του ασθενούς – κλείνοντας την καταγγελία του στο ekriti.gr διερωτάται γιατί η διοίκηση του νοσοκομείου θεώρησε ότι δεν μπορούσε ο πατέρας του να νοσηλευθεί για μερικές ώρες στον ίδιο δίκλινο θάλαμο με τον γνωστό καλλιτέχνη και δηλώνει εξοργισμένος για την άδικη συμπεριφορά του είδους αυτών των ανθρώπων,  απέναντι σε σεβάσμιους απόμαχους της ζωής.

Σημείωση: Το ekriti.gr αναζήτησε τον διοικητή του Βενιζέλειου κ. Τερζάκη για να δώσει την δική του άποψη και ν’ απαντήσει στην καταγγελία, ωστόσο δεν ανταποκρίθηκε ούτε στις κλήσεις ούτε στα μηνύματα που του απευθύναμε.

Τα στοιχεία του καταγγέλοντος βρίσκονται στην διάθεση του ektiti.gr.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live